Om oss

Autoleie AS er en familieeid mobilitetsaktør med hovedkontor i Kristiansand. Historien til selskapet går over 50 år tilbake i tid. I begynnelsen var Autoleie en leiebilaktør tilknyttet en bilforhandler, og hadde hovedfokus på det lokale markedet. Eierne så tidlig verdien av et nettverk som kunne utvikle seg uavhengig av bilforhandlere og utvidet nettverket som en kjede av løst tilknyttete leiebilaktører gjennom 1990 tallet. Fra 2000 har kjeden vært landsdekkende med representasjon i de fleste store og mellomstore byene og flyplassene i Norge.  

I 2005 fikk selskapet agenturet for Sixt rent a car i Norge, og dette driftes i dag gjennom et nettverk av egeneide selskaper samt subfranchisetakere. Sixt har i dag over 80 utleveringssteder i Norge, og opplever en betydelig vekst i de fleste segmenter.  

Autoleie er en mobilitetsleverandør med en moderne og fleksibel bilflåte og tilbyr alt fra små personbiler, stasjonsvogner, premiumbiler og luksusbiler til SUV, varebiler og minibusser. Bilene tilbys gjennom forskjellige løsninger som bilutleie, bilabonnement og månedsleie. Noen av bilene selges også gjennom eget bilutsalg.  

Autoleie er stolte over å være den eneste landsdekkende leiebilkjeden som har Norske eiere. Firmaet drives i dag med hovedaksjonær Geir Lidi Pedersen som Administrerende Direktør. Han har vært med på utviklingen av selskapet siden 1987. Sammen med aksjonær Trond Svensson som også er tungt involvert i daglig drift har de mye kunnskap og erfaring, bygget opp gjennom mange år.  

I dag har deres barn også mye ansvar i bedriften innenfor daglig drift, kundeservice, markedsføring og HR, og aksjonærene er derfor stolte over å kunne kalle seg en familiebedrift.  

Autoleie har et stort fokus på å tilby tjenester med god service, kvalitet og sikkerhet til sine kunder. Det jobbes derfor kontinuerlig med kundeundersøkelser, statistikker og andre tall som hjelper bedriften med å utvikle seg.  

Eierne har stor tro på fremtidens mobilitetsløsninger, og at flere vil gå fra og eie til og leie/dele billøsninger i fremtiden. Fremtidens teknologi vil gjøre dette enda enklere.